На 9 декември – рождената дата на Стефан Данаилов, неговият син

...
На 9 декември – рождената дата на Стефан Данаилов, неговият син
Коментари Харесай

Синът на Ламбо Владимир е в трепетно очакване на бебе

На 9 декември – рождената дата на Стефан Данаилов, неговият наследник Владимир от актрисата Ирен Кривошиева отпразнува 3-годишнина от сключването на брака си с американката Виктория. Дни преди този момент двамата вдигнали втора женитба, само че този път не били в ролята на младоженци, а на кумове на тяхно приятелско семейство от щата Вирджиния, където живеят.

Ритуалът се състоял в същата черква, където Влади се венча за избраницата си през 2017 година От фотосите се вижда, че двамата с Виктория са били елегантни, уточнява retro.bg. Сватбарските фотоси демонстрират още, че снахата на Ламбо е заформила съмнително коремче и е качила килограми, което може би значи, че с Владимир са в очакване на първо детенце. Все още обаче никой от тях не е удостоверил новината.

Самият Влади също е едър през последната година, само че това се дължало на стреса в болничното заведение, в която стажува около следването си за доктор. Все отново на сватбата на своите другари с половинката му Виктория били повече от елегантни. Синът на Ламбо подбрал бяла риза с формален мрачен панталон и тиранти и вратовръзка в същата гама, обичаната му блеснала в зелена ефирна рокля с дантелени елементи

Младото семейство не се е прибирало в България от ноември предходната година, когато дохвърчаха по неотложност от Америка поради кончината на Стефан Данаилов. Влади участва на погребението на татко си, а паралелно до него бе и снахата на починалия артист. За първата годишнина от гибелта му обаче двамата не можаха да се приберат. Още едно съвпадане е, че навръх тъжната дата Влади влезнал за пръв в операционна зала, с цел да асистира на интервенция на сърце.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР